Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Vi tar for tiden kun unntaksvis inn pasienter som ikke allerede har en timeavtale. Unntak kan være for eksempel mistenkelige føflekker.

Fra sommeren/høsten av legger klinikken om driften og blir en avtalepraksis med driftstilskudd fra Helse Sør-Øst. Vi vil da kunne motta henvisninger. 

Vi ber om at du kontakter oss på telefon 40 646 000 dersom du har spørsmål rundt dette.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Timer avbestilles eller endres på telefon (ikke SMS) 40 646 000 innen 24 timer før avtalt tid. Du kan også endre time ved å benytte feltet for "andre henvendelser" til høyre i bildet.

Hvor ligger klinikken?

Østfold Hudlegeklinikk ligger i Tordenskioldsgate 12, Fredrikstad. Dette er de tidligere lokalene til Brygga legesenter. Bygget ligger ved siden av den gamle kråkerøybroen, på bysiden. Inngangen til kontoret er på siden av bygget som vender mot broen, og kontoret ligger i 2. etasje. Det er heis i bygget.  Det er gode parkeringsmuligheter i gatene umiddelbart rundt bygget. I tillegg ligger Kirkebrygga parkeringshus (innkjøring fra Vibes gate) tre minutters gange fra klinikken.Klinikken ligger ti minutters gange fra Fredrikstad stasjon.